hotels, apartments, hostels -  On Line
Reserva On Line d'Hotels i Apartaments a Barcelona
 


L' oferta cultural nocturna de Barcelona és infinita. Música, teatre, dansa, cinema, etc. compten amb importants instal·lacions per tota la ciutat, en moltes ocasions dignes d'admirar. El Palau de la Música catalana, declarat per l'UNESCO patrimoni de la Humanitat, és només un exemple. Altres dels mítics són el Gran Teatre del Liceu i l'Auditori. Tampoc no podíem oblidar les incandescents sales de concerts Razzmatazz i Bikini que, encara que no tan espectaculars arquitectònicament, reben algunes de les millors actuacions i concerts de Barcelona.

Siguis com siguis ben segur trobaràs una opció feta a la teva mida. A continuació et mostrem gran part dels escenaris culturals de la Ciutat Comtal.

· Sales de concerts [+]

Apolo Nou de la Rambla, 113 Sants - Montjuïc
Apolo 2 c/ Nou de la Rambla 111
Auditori Lepant, 150 - 08013 Barcelona
BeCool Plaza Joan Llongueras, 5
BEGOOD CLUB Sancho de Ávila, 78
Bikini Deu i mata 105
Castelló: Avda. Francesc Cambó 36
Jamboree Plaça Reial 17
KGB CARRER ALEGRE DE DALT, 55
MEPHISTO - C/ Roc Boronat, 33 - Barcelona
Palau de la Música catalana Sant Francesc de Paula 2
La Paloma: c/ Tigre, 27
RAZZMATAZZ - C/ Almogàvers, 122
Salamandra AVINGUDA CARRILET, 301
SIDECAR Factory Club Plaça Reial, 7
Tarantos Plaça Reial 17
Vivaldi
Calle llançà numero 5
· Teatres [+]
Barcelona Teatre Musical Av. de la Guardia Urbana, s/n. Zona: Montjuïc
Cafè Teatre Llantiol Riereta, 7
Club Capitol La Rambla, 138
Espai Brossa C/ Allada Vermell, 13
Teatre Lliure Plaça margarida xirgu, 1
Gran Teatre del Liceu La Rambla, 51-59
Jove Teatre Regina Sèneca, 22
La Puntual Allada Vermell, 15
Mercat de les Flors Lleida, 59
Teatre Apolo Av. Paralolel, 59-61
Teatre Borràs Pl. Urquinaona, 9
Teatre Condal Av. Paralolel, 91
Teatro Goya Joaquín Costa, 68
Teatre Grec Pg. Santa Madrona, 36
Teatre Nacional de Catalunya Pl. Arts, 1
Teatro Novedades Casp, 1
Teatre Poliorama La Rambla, 115
Teatro Principal La Rambla, 27
Teatre Romea Hospital, 51
Teatre Tívoli Casp, 8-10
Teatre Victòria Av. Paralolel, 65-67
Teatreneu Calle terol 26
Villarroel Teatre Villarroel, 87
Sala Beckett Alegre de Dalt, 55 bis
Sala Fabià Puigserver Passeig de santa madrona, 40-46
Sala Muntaner Muntaner, 4
Versus Teatre Castillejos, 179
· Cinemes [+]
Une fois à Barcelone, nous vous conseillons de consulter la presse locale afin de vous informer des sorties et des cinémas dans lesquels il y a des projections. Par ailleurs, il est aussi possible d’obtenir ces informations en consultant le 012.
· Ópera i dansa [+]
Auditori Lepant, 150 - 08013 Barcelona
Gran Teatre del Liceu La Rambla, 51-59
Palau de la Música catalana Sant Francesc de Paula 2
Sala Winterthur Av. Diagonal, 547
Teatre Grec Pg. Santa Madrona, 36
Teatre Lliure Plaça margarida xirgu, 1
Teatre Nacional de Catalunya Pl. Arts, 1
Teatro Novedades Casp, 1
Teatre Poliorama La Rambla, 115La vida nocturna de Barcelona compta amb la peculiaritat de ser dividida en zones, cadascuna d´elles destinada a un públic concret. Troba el teu lloc en alguna de les diferents àrees que existeixen a la Barcelona nocturna!!!

· Ciutat Vella [+]
comprèn tres de les zones més transitades per locals i turistes. Al Barri Gòtic i el Raval abunden petits bars molt freqüentats, generalment d'ambient despreocupat o bohemi. El Born, per la seva banda, compta amb un públic més "cool", pel que els seus establiments acostumen a estar dissenyats d'acord amb les últimes tendències. En un aspecte en el qual coincideixen plenament els tres barris és el caràcter cosmopolita i divers del seu públic.
· Barrio de Gràcia [+]
Aquest és un dels barris més peculiars de Barcelona. Aquí terrasses i places són ocupades per un ambient festiu a l'aire lliure. És possiblement una de les zones més visitades pels barcelonins que busquen un lloc on les aparences no tinguin importància. De fet, compta també amb aquesta atmosfera bohèmia que es respira en algunes zones de Ciutat Vella.
· Eixample [+]
Per la seva amplitud, és un dels districtes que amunteguen un major nombre de bars i discoteques. Aquí trobaràs locals per a tots els públics. A més de l'àmplia varietat de restaurants amb que compta, locals nocturns de tot tipus apareixen imminentment a qualsevol cantonada. Des de l'ambient més distingit del carrer Balmes a petits bars musicals repartits arreu.
· Gayeixample [+]
Sense cap dubte el paradís dels homosexuals de Barcelona. Bars de copes i discoteques han estat concebuts per a un únic públic: gays, lesbianes i transsexuals. Tanmateix, molts locals es declaren a més heterofriendly.
· Sarriá-Sant Gervasi [+]
Una de les zones més selectes de la ciutat. Bars de copes i clubs s'agrupen en un espai al que acudeixen els amants de la nit més exigents.
· Les Corts [+]
Una de les àrees més variades pel que fa a estils encara que ofereix un nombre reduït de locals. Alguns dels millors clubs i sales es troben aquí per atreure noctàmbuls assedegats de música de diversos gèneres.
· Pueblo Español [+]
Peculiar i lluny del enrenou, aquestes instal·lacions a l'aire lliure gaudeixen d´alguns dels clubs més freqüentats de la ciutat tal com "La Terraza", "Torres de Ávila" y "New D". . És en definitiva el bressol barceloní de l'electrònica i la seducció.
· Poble Nou [+]
Amb un ambient jove i roquer, aquesta zona disposa d'una oferta de bars i discoteques envejable en només uns pocs carrers. A més, és un dels principals nuclis de concerts de qualitat de la capital catalana.Barcelona té l'avantatge de disposar de diverses possibilitats per gaudir de la nit sense haver de preocupar-te de com arribar al teu allotjament

· Metro [+]
De dilluns a dijous, diumenges i festius només circula fins les 24h. Tanmateix, les nits de divendres i dissabte funciona fins les 2 de la matinada.
· RENFE [+]
Els trens de rodalies circulen diàriament fins les 24 h aproximadament. T'aconsellem que t'informis abans dels horaris de la teva destinació.
· Nit Bus [+]
La ciutat es diverteix d'un servei d'autobusos nocturns que operen durant tota la nit i per tota la ciutat. Realitzen pràcticament el mateix recorregut que els autobusos diürns.
FAQ Privacitat Seguretat Mapa web
 © 1996-2020 Barcelona-on-line.es, tos els drets reservats Magnific Motivation, GC 3202 - València 352, ppal 2ª - 08009 Barcelona, SPAIN